Harta site-ului
Ajutor
„Ziua uşilor deschise" - corectitudine şi aplicare
„Ziua uşilor deschise" - corectitudine şi aplicare

Astăzi, 03 iunie 2024, în scopul organizării eficiente a sesiunii de examene 2024, Direcţia Educaţie Dubăsari împreună cu preşedinţii şi secretarii Centrelor de Bacalaureat au organizat „ZIUA UŞILOR DESCHISE” în toate Centrele de bacalaureat din raion. În sesiunea 2024, la fel ca şi în celelalte sesiuni precedente, în raion s-au instituit trei Centre de bacalaureat:
1. L.T. „Mihai Eminescu” la care vor susţine examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. „Vlad Ioviţă”, Cocieri şi L.T. „Mihai Eminescu”, Dubăsari.
2. Gimnaziul Pîrîta la care vor susţine examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. „Ion Creangă”, Coşniţa, L.T. „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, Grigoriopol şi din L.T. Doroţcaia.
3. Gimnaziul Ustia la care vor susţine examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. Holercani.
Toţi absolvenţii au avut oportunitatea de a se deplasa în Centrele de bacalaureat în condiţii de securitate, deoarece Direcţia Educaţie Dubăsari şi-a asumat această responsabilitate. Toţi absolvenţii liceeni care au demonstrat curiozitatea funcţionării camerelor de luat vederi şi au solicitat de a vedea cum se monitorizează un examen de la monitorul camerelor de luat vederi, au avut ocazia de a intra în sala de monitorizare a sistemului video pentru a face cunoştinţă cu modalitatea de supraveghere video la nivel local şi de a se convinge de capacităţile funcţionale ale sistemului video.
Responsabilii din cadrul Direcţiei Educaţie Dubăsari împreună cu Preşedinţii şi secretarii Centrelor de bacalaureat au mai trasat odată stipulările din Regulamentele/Instrucţiunile de susţinere a examenelor pentru absolvirea liceului şi au venit cu exemple din experienţa acumulată de-a lungul anilor în procesul de susţinere a examenelor. În scopul desfăşurării eficiente a susţinerii examenelor de bacalaureat responsabilii de desfăşurare a activităţii de azi au fost receptivi la toate întrebările candidaţilor şi au prezentat un şir de argumente pentru a exclude orice încălcare în timpul examenelor.
Direcţia Educaţie Dubăsari aduce sincere felicitări tuturor canidaţilor care au fost admişi la exmenele de bacalaureat şi le urează mari succese pe parcursul tuturor exmenelor de absolvire a treptei de şcolaritate.
Violeta Nakai - Tolstenco,
şefă Secţia politici educaţionale, Direcţia Educaţie

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

„Ziua uşilor deschise" - corectitudine şi aplicare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta