Harta site-ului
Ajutor
„Ziua ușilor deschise" a chemat candidații la examenele de absolvire a liceului în centrele de BAC
„Ziua ușilor deschise" a chemat candidații la examenele de absolvire a liceului în centrele de BAC

La data de 1 iunie 2018, în scopul organizării eficiente a sesiunii de examene 2018, Direcţia învăţământ general Dubăsari împreună cu preşedinţii şi secretarii Centrelor de Bacalaireat au organizat şi desfăşurat „ZIUA UŞILOR DESCHISE” în toate Centrele de bacalaureat din raion. În sesiunea 2018, la fel ca şi în celelalte sesiuni precedente, în raion s-au instituit trei Centre de bacalaureat: 
1. L.T. „Mihai Eminescu” la care vor susţine examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. „Vlad Ioviţă” , Cocieri şi L.T. „Mihai Eminescu” , Dubăsari.
2. Gimnaziul Pîrîta la care vor susține examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. „Ion Creangă”, Coşniţa, L.T. „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, Grigoriopol şi din L.T. Doroţcaia.
3. Gimnaziul Marcăuţi la care vor susţine examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. „Ştefan cel Mare”, Molovata şi absolvenţii din L.T. Holercani.
Toţi elevii au avut oportunitatea de a se deplasa în Centrele de bacalaureat în condiţii de securitate, deoarece Direcţia învăţământ general Dubăsari şi-a asumat această responsabilitate. Toţi absolvenţii liceeni care au fost curioşi de a vedea cum se monitorizează un examen de la monitorul camerelor de luat vederi, au avut ocazia de a intra în sala de monitorizare a sistemului video pentru a face cunoştinţă cu modalitatea de supraveghere video la nivel local şi s-au convins de capacităţile funcţionale ale sistemului video.
Responsabilii din cadrul Direcţiei învăţământ general Dubăsari împreună cu Preşedinţii şi secretarii Centrelor de bacalaureat au mai trasat odată stipulările din Instrucţiunile de susţinere a examenelor pentru absolvirea liceului. În scopul desfăşurării eficiente a susţinerii examenelor de bacalaureat responsabilii de desfăşurare a activităţii de azi au fost receptivi la toate întrebările candidaţilor şi au prezentat un şir de argumente pentru a exclude careva încălcări în timpul examenelor.
Direcţia învăţământ general Dubăsari aduce felicitări tuturor canidaţilor care au fost admişi la examenele de bacalaureat şi le urează mari succese pe parcursul examenelor de absolvire a treptei liceale de şcolaritate.
Violeta TOLSTENCO, 
Șef Secție politici educaționale și management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

„Ziua ușilor deschise" a chemat candidații la examenele de absolvire a liceului în centrele de BAC - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta