Harta site-ului
Ajutor
Ziua Salvatorului
Ziua Salvatorului

Ziua salvatorului sărbătorită pe 5 aprilie este una deosebită pentru angajaţii Secţiei Situaţii Excepţionale, pentru că ea semnifică un adevărat triumf al demnităţii şi al simţului responsabilităţii. Cu acest prilej, din partea Consiliului raional Dubăsari şi al meu personal felicit pompierii şi salvatorii din teritoriu, dorindu-vă curaj, vitejie şi devotament în activitatea de zi cu zi.
În această zi, îmi exprim recunoştinţa şi gratitudinea, pentru că Dumneavoastră sunteţi cei ce onoraţi de-a lungul timpului, uneori cu preţul sacrificiului suprem, misiunea de apărare a vieţii şi bunurilor împotriva efectelor distrugătoare ale incendiilor, inundaţiilor, catastrofelor şi altor calamităţi naturale. Interveniţi la o gamă variată de evenimente, de la stingerea incendiilor şi prim-ajutor în accidente rutiere sau tehnologice, precum şi alte acţiuni de protecţie civilă. Este fără îndoială, şi datoria cetăţenilor şi autorităţilor administraţiei publice locale de a se implica permanent, alături de salvatori, în asigurarea securităţii cetăţenilor şi propriilor comunităţi. Orice viaţă scoasă din primejdie, orice bun salvat, este un succes şi o misiune îndeplinită.
Fie ca munca realizată şi devotamentul demonstrat în acest domeniu să vă servească şi în continuare drept călăuză în faţa sarcinilor trasate faţă de această instituţie şi cetăţeni.
 
Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua Salvatorului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta