Harta site-ului
Ajutor
Ziua internațională a tineretului un bun prilej pentru cunoștințe noi și educație non-formală
Ziua internațională a tineretului un bun prilej pentru cunoștințe noi și educație non-formală

La data de 10 august curent, Centrul raional de tineret împreună cu 12 voluntari și membri ai Consiliului de Tineret, au participat la ZIT (Ziua Internațională a Tineretului),  care s-a desfășurat în incinta Complexului Turistic „Costești” din Costești, raionul Ialoveni, localitate ce deține titlul de Capitală a Tineretului în 2019.
În cadrul manifestației organizate am avut parte de un program cultural-artistic și educațional divers, cu multiple activități interactive, masterclass-uri, expoziții, concursuri, competiții sportive, ș.a. De asemenea, peste 30 de ONG-uri și Centre de Tineret și-au expus colegilor, tinerilor din alte raioane programul de activitate, oportunitățile de voluntariat, dar și cele de dezvoltare personală.
Participând la diverse activități am făcut noi cunoștințe, am crescut profesional, am stabilit relații de prietenie cu alte centre și consilii de tineret din alte raioane pentru o colaborare eficientă. Ne-am întors acasă mulțumiți, cu noi capacități, bucuroși și bine odihniți.
Ziua Internațională a Tineretului este marcată anual la 12 august, fiind concepută ca un eveniment al tinerilor, organizat și desfășurat cu implicarea tinerilor pentru orientare, dezvoltare, integrare și promovare de valori și atitudini sănătoase, având drept scop promovarea, motivarea și valorificarea potențialului creator al tinerilor și totodată sensibilizarea opiniei publice asupra problemelor acestora..
Tinerii din raionul Dubăsari, pentru oportunitatea, susținerea manifestată în permanență față de tineretul din raion, exprimăm sincere mulțumiri Președintelui raionului Dubăsari Grigore Policinschi.
Valeriu  JOSAN,
 Centrul raional de tineret
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ziua internațională a tineretului un bun prilej pentru cunoștințe noi și educație non-formală - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta