Harta site-ului
Ajutor
Ziua internațională a oamenilor în vârstă
Ziua internațională a oamenilor în vârstă

A devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm Ziua internațională a oamenilor în vârstă, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet urmele experienţelor trăite pe parcursul vieţii.
În această zi semnificativă,  Consiliul raional Dubăsari organizează  măsura social-culturală  ”Ziua Internațională a  Oamenilor în Etate”, care va avea loc luni 1 octombrie în incinta Casei raionale de cultură” s. Coșnița, ora 13.00.   
Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari exprimă profunda recunoştinţă pentru persoanele în vârstă, care au adus o enormă contribuţie în folosul întregii societăţi. Nu trebuie să-i uităm pe cei care, zeci de ani, şi-au făcut datoria faţă de ţară, faţă de generaţia actuală; nu trebuie să uităm eforturile şi sacrificiile pe care le-au făcut pentru ca cei de azi să construiască viitorul.
Bătrânii sunt cei la care mergem după un sfat, după ajutor şi susţinere când ne e greu. Ei sunt cei care păstrează vii focurile  familiilor noastre, ei sunt rădăcinile stabilității noastre.
Noi suntem cei  care trebuie să promovăm imaginea pozitivă a vârstnicilor în societate și să facem vocile lor auzite.
Dragii noştri, cu multă recunoştinţă şi respect, vă urăm sănătate, împlinire sufletească, să aveţi parte de o bătrâneţe fără tristeţe, să nu rămâneți niciodată singuri,  iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul.
Vă așteptăm cu drag  la sărbătoare!!!
 
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
aruuqele
2022-11-14 07:26:40
http://slkjfdf.net/ - Ayozurzuv Owuzeri nzb.nptn.dubasari.md.csn.sf http://slkjfdf.net/
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua internațională a oamenilor în vârstă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta