Harta site-ului
Ajutor
Zile libere pentru bugetari
Zile libere pentru bugetari

Zilele de 1 iunie și 2 iunie au fost declarate, oficial, zile libere, în contextul desfăşurării Summitului Comunităţii Politice Europene.
Conform Hotărârii de Guvern Nr. 289 aprobatăla data de 17 mai 2023, cele două zile vor fi recuperate de salariații instituţiilor publice prin extinderea programului de lucru.
Potrivit deciziei, prevederea este obligatorie pentru angajații autorităților și instituțiilor publice.
Pentru întreprinderile din sectorul real al economiei naționale, hotărârea aprobată de Guvern are caracter de recomandare. În acest caz, decizia de a acorda salariaților zile de odihnă pe 1 și 2 iunie va fi luată de către conducătorii acestor instituţiilor date.
Important este de menționat că prima probă a examenului național de Bacalaureat la limba română pentru alolingvi se va desfășura conform orarului stabilit de Ministerul Educaţiei, pe data de 2 iunie, conform orarului prestabilit încă în toamna anului trecut.
Pe 1 iunie, Republica Moldova va fi gazda celei de-a doua ediţii a Summitului Comunităţii Politice Europene. Prima ediţie a avut loc la Praga, în Cehia, la inițiativa președintelui francez Emmanuel Macron.
Hotărârea poate fi vizualizată:https://www.legis.md/cautare/getResults?doc_id=136974&lang=ro
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Zile libere pentru bugetari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta