Harta site-ului
Ajutor
Vorbirea și dezvoltarea limbajului la copii de vârstă preșcolară
Vorbirea și dezvoltarea limbajului la copii de vârstă preșcolară

La data de 14 martie 2023, în incinta grădiniţei-creşă „Albinuța”, satul Holercani s-a desfăşurat seminarul instructiv-metodic raional cu tema: „Vorbirea și dezvoltarea limbajului la copii de vârstă preșcolară” conform planului de activitate al Direcţiei învăţământ general Dubăsari.
În cadrul seminarului instructiv-metodic s-a desfășurat activitatea publică „Vreau să-mi fac prieteni noi” prezentată de dna Natalia Grati, educator, grupa pregătitoare, activitatea extracurriculară „Cartea e ca Mama noastră”, educator, Irina Șeptelici, grupa mare, conducător muzical, Bejan Ghenadie și atelierul de lucru „Comunicarea eficientă” moderator Natalia Bacioi, metodist principal, DÎG Dubăsari. Participanţii au rămas plăcut surprinși de calitatea activităților desfășurate, deoarece au fost bine structurate și dirijate cu iscusință.
Toate activităţile au fost apreciate de către participanţi cu calificativul „foarte bine”.
Cele văzute și auzite în cadrul seminarului, vor fi reflectate în activitatea cadrelor didactice, precum și împărtășite colegilor de către participanții-mesageri prezenți la seminar pentru ca balanţa să fie mereu echilibrată, pentru a nu crea confuzii în lumea celor mici. E important ca efortul educatorilor să se regăsească în servicii educaţionale de calitate oferite copiilor, părinţilor, comunităţii.
Aduc mulţumiri administraţiei şi întregului colectiv de educatori al grădiniţei-creşe „Albinuța” s. Holercani pentru buna organizare şi desfăşurare a seminarului raional.

Natalia BACIOI, metodist principal, Centrul metodic, DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Vorbirea și dezvoltarea limbajului la copii de vârstă preșcolară - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta