Harta site-ului
Ajutor
Vizita de lucru a președintelui raionului la Centrul raional de tineret Dubăsari
Vizita de lucru a președintelui raionului la Centrul raional de tineret Dubăsari

Astăzi, 7 aprilie curent, președintele raionului dl Grigore FILIPOV a întreprins o vizită de lucru la Centrul raional de tineret Dubăsari, în scopul monitorizării activităților desfășurate de către specialiști pe timp de pandemie și de a se familiariza cu problemele și greutățile pe care le întâmpină aceștia, dat fiind faptul că sunt impuse un șir de noi restricții pentru prevenirea infecției cu Covid-19.
La fel, președintele raionului a menționat că, la solicitarea Centrului de tineret, va fi precăutată posibilitatea acordării unui spațiu mai extins pentru această instituție publică, întru asigurarea unui serviciu de calitate, sigur și prietenos pentru tineri. La moment, instituția nu dispune de un spațiu comod și corespunzător activităților pe care angajații își propun de a organiza cu tinerii din raion.
Amintim că, Centrul raional de tineret Dubăsari are misiunea de a asigura informarea, orientarea, consilierea, educarea și petrecerea timpului liber a tuturor categoriilor de tineri, contribuind astfel la pregătirea integrării lor sociale și profesionale. La moment, activitatea instituției se desfășoară în strictă conformitate cu normele, prevederile și măsurile de siguranță impuse de către Comisia Națională Situații Excepționale. 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizita de lucru a președintelui raionului la Centrul raional de tineret Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta