Harta site-ului
Ajutor
Vizibilitatea Poliției în comunitate
Vizibilitatea Poliției în comunitate

În perioada 10 martie - 24 aprilie curent, angajații Inspectoratului de poliție Dubasari, au organizat și desfășurat activităţi de familiarizare a cetăţenilor cu genericul „Vizibilitatea Poliției în comunitate”.
 
Activitățile au avut drept scop cunoașterea cetățenilor domiciliați în teritoriul deservit, asigurarea schimbului de informație, ridicarea nivelului de cunoștințe despre problemele societății, precum și consolidarea parteneriatului între Poliție și societatea civilă.
 
În cadrul activităţilor vizate, de către angajații Poliției au fost preluate petiţii pe diferite cazuri, de asemenea au fost distribuite  pliante și materiale informative cu datele de contact ale poliţistului de sector pentru a putea fi apelat direct şi interveni promt la toate solicitările cetățenilor.
 
Reiterăm că, rolul Poliției este de a asigura un climat de siguranță în comunitatea în care locuim, în acest sens, fiind apreciate inițiativele cătățenilor care se implică tot mai mult în acțiunile de prevenire și combatere a criminalităţii.
 
 
Ruslan Rotaru
Șef sector de poliție

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizibilitatea Poliției în comunitate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta