Harta site-ului
Ajutor
Vino la Forumul profesiilor și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret. Începe cariera ta aici!
Vino la Forumul profesiilor și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret. Începe cariera ta aici!

Ai nevoie de oferte educaționale și ghidare în carieră? Ești în căutarea unui loc de muncă sau, mai mult, vrei să lansezi propria ta afacere? Forumul profesiilor „O carieră de succes acasă” și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret îți oferă răspunsuri la aceste întrebări!
La 23 mai 2018,  se va desfășura a VIII-a ediție a Forumului profesiilor „O carieră de succes acasă” și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret.  
Forumul dat este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor angajate, care doresc să-și schimbe locul de muncă.
Programul evenimentului include:
- oferte educaționale (orientare în lumea profesiilor/ meseriilor)
- ghidare în carieră (participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați de către experți în domeniu)
- oferte de muncă ale angajatorilor (prezentarea locurilor de muncă vacante, discuții și negocierea unui loc de muncă cu agenții economici, aplicarea CV-lor la angajatori)
- oportunități de deschidere a unei afaceri
- prezentarea domeniului tehnologii
Uşile Forumului profesiilor şi Târgului locurilor de muncă pentru Tineret vor fi deschise pentru vizitatori la 23 mai 2018, între orele 10:00 - 15:00, Radisson Blu Leogrand Hotel, mun. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 77 (intrare de pe str. Vlaicu Pârcălab).  Intrare liberă!
Agenția pentru ocuparea forței de muncă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vino la Forumul profesiilor și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret. Începe cariera ta aici! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta