Harta site-ului
Ajutor
Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău (România) s-a aflat cu o vizită de lucru în raionul Dubăsari
Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău (România) s-a aflat cu o vizită de lucru în raionul Dubăsari

Astăzi, 29 noiembrie, la invitația Președintelui raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, la Consiliul raional Dubăsari, cu o vizită de lucru s-a aflat Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău domnul Adrian PETRE. La întâlnirea dată au participat Vicepreședintele raionului pe domeniul social dl Vlad IZMAN, Vicepreședintele raionului pe domeniul agroidustrial și dezvoltării economice dl Oleg SOLTAN, Secretarul Consiliului raional Dubăsari dna Maria JIMBEI, consilierii raionali dl Victor BULAT și dl Veaceslav AVRAMOV, și șefii subdiviziunilor din cadrul Consiliului raional.  În cadrul întrunirii au fost puse în discuții mai multe subiecte ce țin de continuarea relațiilor de colaborare între cele două administrații și contactele permanente între angajații Consiliului raional Dubăsari și cei ai Consiliului Județean Buzău.
În mesajul său de salut, Președintele raionului dl Grigore FILIPOV a mulțumit conducerii Consiliului Județean Buzău în persoana Președinteleui dl Petre Emanoil NEAGU și domnului Vicepreședinte Adrian PETRE pentru că au dat curs invitației, și a precizat că, localitățile raionului Dubăsari își doresc să stabilească și să atragă cât mai multe investiții în teritoriu.
Vicepreședintele raionului dl Vlad IZMAN în cuvântul său de salut a subliniat necesitatea derulării proiectelor sociale, economice și de infrastructură, pentru a asigura o activitate viabilă în interesul cetățenilor.
Cu un mesaj de salutare și de mulțumire, din numele consilierilor raionali a venit dl Victor BULAT, care a menționat că această vizita va fi o nouă oportunitate de a discuta rezultatele pozitive a relațiilor de parteneriat stabilite și trasarea noilor obiective în perspectivă.
Astfel, în mare parte  vizita s-a  axat pe subiectul ce vizează proiectul investițional de construcție a unei anexe în scopul îmbunătățirii condițiilor pentru organizarea activităților pentru copii și tineret la Centrul de odihnă ”PRIETENIA” din s.Coșnița.
La rândul său dl Adrian PETRE Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău a mulțumit pentru această primire caldă și a menționat că, se mândrește cu relațiile frumoase care sunt stabilite deja de ani, această vizită fiind practic materializarea protocolul care a început acum trei ani şi împreună vom reuși realizarea unui proiect de reabilitare al centrului pentru copii.
În continuarea vizitei sale în raionul Dubăsari, domnul Andrei PETRE s-a documentat personal cu demararea lucrărilor executate și în curs de executare, în cadrul proiectului sus menționat, totodată de comun cu conducerea raionului Dubăsari, a avut o agendă plină și a vizitat muzeul din s.Molovata Nouă și Liceul teoretic ”Vlad Ioviță” din s. Cocieri.


 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău (România) s-a aflat cu o vizită de lucru în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta