Harta site-ului
Ajutor
Vacanţa în siguranţă cu IP Dubăsari
Vacanţa în siguranţă cu IP Dubăsari

Stimaţi concetăţeni ai raionului Dubăsari, vă aducem la cunoştinţa Dumneavoastră că întru executarea circularei IGP nr. 34/4– 39d din 25 aprilie 2016, cu privire la planificarea, organizarea şi desfăşurarea în perioada 10 mai-02 iunie 2016 a Campaniei de sensibilizare a copiilor „Vacanţa în siguranţă”, la 25.05.2016, conducerea Inspectoratului de poliţie Dubăsari de comun acord cu serviciul pompieri şi salvatori, a organizat la Liceul teoretic din satul Holercani r-nul Dubăsari, o întrunire cu elevii liceului. Aceasta fiind organizată cu ocazia celui mai aşteptat eveniment din viaţa elevilor – vacanţa de vară.
Angajaţii inspectoratului au familiarizat elevii, dar şi profesorii acestora, cu recomandările privind măsurile de siguranţă pe timpul de vară, riscurile la care se supun aceştea, circulaţia pe carosabil, regulile de protecţiei la scăldat, aprinderea rugurilor în fîşiile forestiere.
Elevii claselor absolvente au fost îndemnaţi să depună actele pentru admiterea în cadrul unicei instituţii de învăţămînt a Minsiterului Afacerilor Interne – Academia „Ştefan cel Mare” pentru a se încadra în minunatul colectiv al Poliţiei Republicii Moldova, ca ulterior să poată sta la straja legalităţii şi ordinii de drept în ţară.
La întrunire, celor prezenţi le-au fost înmînate recomandări privind reducerea riscurilor de a fi victimizaţi, informarea cu datele de contact ale angajaţilor poliţiei ce deservesc localitatea, adresa inspectoratului, sectorului, postului de poliţie, telefoanele de contact a conducerii inspectoratului şi orele de audienţă ale cetăţenilor de către aceştea, cît şi condiţiile de admitere la studii la Academia „Ştefan cel Mare” a MAI.
 

Ruslan ROTARU,
IP Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vacanţa în siguranţă cu IP Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta