Harta site-ului
Ajutor
Vă invităm la Festivalul cântecului patriotic
Vă invităm la Festivalul cântecului patriotic

Festivalul cântecului patriotic "Cîntecele Credinței, Speranței și Iubirii" ediția II-a, dedicat Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei,  va avea loc vineri, 4 mai 2018, ora 13:30, in incinta Casei Raionale de Cultura din comuna Coşnita.
Acest festival are drept scop păstrarea memoriei, respectului și recunoștinței față de vitejia eroilor Patriei căzuți, care au apărat libertatea, onoarea, demnitatea națională și suveranitatea țării, căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei 1941-1945 în lupta asupra fascismului și libertatea popoarelor Europei. La acest eveniment vor participa tineri, din cadrul instituţiilor de cultură și cele de învățământ, ansambluri vocale, solişti vocalişti, duete din raionul Dubăsari. De asemenea, în calitate de oaspeţi vor evolua soliști vocaliști din orașele Sobinca și Lachinsc, regiunea Vladimir, raionul Sobinsk, Federaţia Rusă.
Prin cîntec, prin dans și prestația artistică dorim să comemorăm ostașii căzuți pe cîmpurile de luptă și să slăvim eroii ce au luptat sau au muncit pentru Victorie.
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vă invităm la Festivalul cântecului patriotic - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta