Harta site-ului
Ajutor
Utilaj medical pentru populația raionului Dubăsari din partea poporului ceh
Utilaj medical pentru populația raionului Dubăsari din partea poporului ceh

Astăzi 18 iunie curent, Președintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, a primit în vizită reprezentanți ai Ambasadei Cehe în Republica Moldova, dl Jan HUSAK consilier pentru afaceri economice și de dezvoltare și dna Daniela DRAGALIN, cooperarea în dezvoltarea proiectelor, împreună cu conducerea IMSP CS Dubăsari dna Aurica VINARI și dna Maria CARA. 
La momentul actual Instituția medico sanitară publică Centrul de sănătate Dubăsari se află în proces de realizare a proiectului "Utilaj medical pentru populaţia raionului Dubăsari". Semnarea contractului de finanțare a acestui proiect a avut loc în luna februarie anul curent și are ca scop asigurarea creşterii serviciilor medicale la nivel european, îmbunătăţirea condiţiilor de prestare a serviciilor medicale, atractivitatea instituţiei pentru toate categoriile de persoane atât din raion cât şi din afară. Suma totală a investiţiei este de 392 000,00 lei. Procurarea utilajului va avea un impact pozitiv asupra imbunătăţirii durabile a condiţiilor şi calităţii serviciilor prestate populaţiei raionului Dubăsari. 
În acest context, a fost discutată etapa la care se află actual proiectul, au fost analizați pașii principali care urmează de realizat și stabilite prioritățile pentru o conlucrare cât mai eficientă și durabilă pe viitor.
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Utilaj medical pentru populația raionului Dubăsari din partea poporului ceh - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta