Harta site-ului
Ajutor
Un nou succes atins de sportivul din satul Pîrîta
Un nou succes atins de sportivul din satul Pîrîta

În perioada 3-6 martie 2016 echipa ȘSRTJ a participat la Turneul internațional de K-1 Kyshenko Cup, care s-a desfășurat în Ucraina, or Kiev. Raionul nostru a fost reprezentat de către sportivul Igori Boșcanean și antrenorul Andrian Gherlac. 
Turneul dat a fost  o etapă de calificare în finala Campionatului Mondial din Barcelona. Igori a avut ca adversar pe sportivul din Odesa, Gagan Nazar. Lupta  a început într-o manieră mai agresivă din partea sportivului nostru, reușind în runda a II-a un KO, după ce adversarul n-a mai putut continua lupta. În lupta finală l-am avut ca adversar pe sportivul din Krivoi Rog, discipol a Clubului sportiv BARS, Iarovii Egor. Lupta  a fost  dinamică, ambii adversari reușind  combinații spectaculoase. După 2 runde scorul era egal, iar în runda a III-a sportivul ucrainean a fost mai activ, învingînd în final cu scorul de 2-1 după decizia arbitrilor de colț.
Pentru noi această luptă a fost o practică bună pentru viitor, am văzut  greșelile noastre  la care avem de lucrat. La această măsură noi ne-am clasat pe loc 2, obținînd medalia de argint. Decorarea sportivilor a fost efectuată de către organizatorul turneului - Artur Kyshenko  unul dintre cei mai buni luptători de K-1 din lume. Vreau să mai menționez că orice luptă disputată de sportivii moldoveni la acest turneu s-a dat cu greu, fiindcă  dacă nu cîștigam prin KO, arbitrajul nu era de partea noastră.
Sîntem mulţumiţi de evoluția noastră și dorim foarte mult să mulțumim persoanelor care ne-au susținut din toată inima pentru a putea participa la acest  campionat. Sincere mulțumiri aducem Președintelui raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi, directorului „Aliment Ulei” dl Papuc Valeriu Vasile, agenţilor economici dna Furculița Viorica şi dl Constantinov Vasile.
Sportivului Igor Boșcanean, membru a lotului național la K-1, WAK-1F îi doresc mult succes la următoarele campionate și să ducă faima raionului Dubăsari pe arena națională și internațională.

Antrenorul ȘSRTJ Andrian Gherlac
Președintele Clubului sportiv RESPECT-GYM

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un nou succes atins de sportivul din satul Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta