Harta site-ului
Ajutor
Un nou funcționar public în cadrul Consiliului raional Dubăsari
Un nou funcționar public în cadrul Consiliului raional Dubăsari

La data de 18 mai 2016, ora 11.00, în sala mică de ședință a Consiliului raional Dubăsari, s-a desfășurat Concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist principal în elaborarea și administrarea bugetului, Secția elaborării și administrării bugetului, Direcția economie, buget și finanțe.
Conform prevederilor Legii nr.158-XVI din 04.07.2008 „Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și a Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr.201 din 11.03.2009 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr.158-XVI din 04.07.2008, concursul include două etape: proba scrisă și interviul, unde candidații au posibilitatea să-și demonstreze cunoștințele, competențele și abilitățile profesionale în domeniu, necesare pentru executarea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu.
În urma rezultatelor obținute la ambele probe, căștigătoarea concursului a fost desemnată dna Cristina Candit, locuitoare a com. Cocieri.
Domnul Grigore Policinschi, președintele raionului, a felicitat cîștigătoarea concursului, dorindu-i încredere în propriile capacități, success și obținerea rezultatelor ireproșabile în activitatea profesională.
 
Tatiana IEPURE,
specialist principal în probleme resurse umane
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou funcționar public în cadrul Consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta