Harta site-ului
Ajutor
Un nou funcționar public angajat în cadrul Direcției asistență socială și protecția familiei
Un nou funcționar public angajat în cadrul Direcției asistență socială și protecția familiei

La data de 17 august 2016, ora 15.00, în sala mică de ședințe a Consiliului raional Dubăsari, s-a desfășurat Concursul pentru ocuparea funcției publice temporar vacante de specialist principal în problemele persoanelor în etate și cu dezabilități, Secția servicii sociale, Direcția asistență socială și protecția familiei.
Conform prevederilor Legii nr.158-XVI din 04.07.2008  „Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr.201 din 11.03.2009 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr.158-XVI din 04.07.2008, concursul include două etape: proba scrisă și interviul.  La concurs au participat: Pavlov Tatiana, Dimintean Marina și Racoveț Doina.
În urma rezultatelor obținute la ambele probe, căștigătoarea concursului a fost desemnată dna Dimintean Marina, locuitoare a s. Doroțcaia.
Doamna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului a felicitat cîștigătoarea concursului, dorindu-i devotament, succes și responsabilitate în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 

Tatiana IEPURE, specialist principal în probleme resurse umane
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un nou funcționar public angajat în cadrul Direcției asistență socială și protecția familiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta