Harta site-ului
Ajutor
Un nou director la Şcoala sportivă raională
Un nou director la Şcoala sportivă raională

Școala sportivă raională Dubăsari are pentru următorii 5 ani de activitate un conducător, care a parcurs toate etapele necesare prevăzute de legislația în vigoare pentru a putea fi desemnat în calitate de director.
Astfel, la data de 17 iulie anul curent, întru desfășurarea etapei finale a concursului de ocupare a funcției de director al Școlii sportive raionale Dubăsari, Comisia de concurs s-a convocat în ședință de lucru, avȃnd pe ordinea de zi evaluarea curriculum vitae și interviul - prezentarea Planului de dezvoltare a instituției pentru 5 ani.
La funcția de director al Școlii sportive raionale Dubăsari, a fost admis dosarul dlui Andrian Gherlac, locuitor al s. Pîrîta.
În conformitate cu Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de director și director adjunct în instituțiile de învățămȃnt general, aprobat prin Ordinul Ministrului Educației al Republicii Moldova nr.163 din 23.03.2015, Comisia de concurs A DECIS de a declara pe dl Andrian Gherlac, învingător al concursului pentru ocuparea funcției de director al Școlii sportive raionale Dubăsari.
Domnul Andrian Gherlac, este absolvent al Institutului Național de Educație fizică și Sport, facultatea Educație fizică și sport, deține gradul didactic II, iar din anul 2012 până în prezent a activat în funcție de antrenor al Școlii sportive raionale Dubăsari.
Șeful Direcției învățămȃnt general Dubăsari, dna Larisa Braducean, președintele Comisiei de concurs, a felicitat învingătorul concursului, dorindu-i succes și multe realizări profesionale.
Tatiana IEPURE,
Specialist principal,
Direcția învățămȃnt general Dubăsari 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou director la Şcoala sportivă raională - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta