Harta site-ului
Ajutor
Un nou director la Liceul teoretic Holercani
Un nou director la Liceul teoretic Holercani

La data de 18 martie 2016, ora 10:00, în sala mică de ședințe a Consiliului raional Dubăsari, s-a desfășurat Concursul pentru ocuparea funcției de director al Liceului teoretic Holercani.
Pentru funcția de director al Liceului teoretic Holercani au fost depuse 2 dosare de participare la concurs: Panfilii Elena și Rotari Tamara, ambele locuitoare a s. Holercani.
În rezultatul evaluării cunoștințelor profesionale și manageriale, candidații au acumulat punctajul necesar pentru a fi admiși la ultimele etape a concursului: Evaluarea CV-ului și Interviul.
La evaluarea curriculum vitae, membrii Comisiei au evalaut candidații conform datelor din CV-ul personal și a documentelor confirmative.
La interviu candidații au prezentat proiectul planului de dezvoltare a instituției pentru 5 ani, ulterior fiind intervievați de către membrii comisiei referitor la cele relate, astfel avînd posibilitatea de a-și demonstra cunoștințele, competențele și abilitățile profesionale necesare pentru exercitarea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu.
În urma rezultatelor obținute la ambele probe (Rotari Tamara - 58,5 p. ; Panfili Elena - 47,2 p.)  cîștigătoarea  concursului a fost desemnată dna Rotari Tamara și va fi numită în funcție pentru un termen de 5 ani.
Dna L. Braducean, șef Direcție învățămînt general Dubăsari, a adus mulţumire participanţilor la concurs şi a felicitat cîştigătorul concursului, dorindu-i încredere în propriile capacități, să-și îndeplinească cu responsabilitate atribuțiile de serviciu și să obțină rezultate ireproșabile în activitatea profesională.
 
Tatiana IEPURE,
Direcția jurdică și resurse umane
 
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un nou director la Liceul teoretic Holercani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta