Harta site-ului
Ajutor
Un nou atelier de croitorie s-a deschis la Coșnița
Un nou atelier de croitorie s-a deschis la Coșnița

Astăzi, 10 august, în satul Coșnița a fost inaugurat un nou atelier de croitorie. Societatea cu Răspundere Limitată (SRL) ,,SERINA COMPANIE” cu sediul în satul Coșnița, raionul Dubăsari, pe strada Păcii 26, se va ocupa cu confecționarea articolelor tehnice și industriale din textile cât și cu reparația articolelor vestimentare.
Nu ezita să apelezi căci atelierul ,,Serina” va realiza orice comandă, vor repara și reînnoi articole vestimentare. Toate aceste servicii de calitate sunt oferite de proprietara atelierului Irina Dragoi și mica ei echipă, la ”un preț accesibil” și cu respect și dragoste pentru client.  
Administratorul atelierului, dna Irina Dragoi este o fire pasionată de artă, de mișcare și de crearea sublimului și a lucrărilor unicale. ,,Ideea de deschidere a unui atelier de croitorie mi se regăsește în minte de ceva timp. Acest atelier s-a născut din pasiunile mele legate strâns de arta frumosului. Este un gen de activitate unde aș putea să mă implic cu imaginația și felul de a fi deosebită. Așa cum afirma Coco Chanel simplitatea este cheia eleganței”, a conchis proprietara atelierului dna Irina DRAGOI.
Orice doritor de a-și croi o haină nouă sau de a-i da o nouă viață uneia mai vechi, este așteptat de luni până vineri în intervalul orelor 8:00-17:00, pauza de masă fiind de la 12:00-13:00 și în zilele de sâmbătă în intervalul orelor 8:00-15:00, fără pauză, duminica va fi zi liberă.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou atelier de croitorie s-a deschis la Coșnița - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta