Harta site-ului
Ajutor
Un nou agent economic va beneficia de subvenții conform art. 40
Un nou agent economic va beneficia de subvenții conform art. 40

La data de 24 noiembrie 2022, Secţia ocuparea forţei de muncă Dubăsari  a desfășurat ședința  Comitetului de evaluare a dosarelor solicitanților de subvenții pentru susținerea proiectelor de inițiative locale conform art.40 din Legea 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurare de șomaj.
Membrii Comitetului, în componența Lilia Cazac, șef Direcție economie, buget și finanțe, Galina Sandu, administrator Incubatorul de Afaceri Raionul Dubăsari, Sergiu Guvir, șef Secție agricultură și cadastru, Eugen Botnari, șef Direcție asistență socială și protecția familiei și Tatiana Iasciuc, șef Secție ocuparea forței de muncă Dubăsari, au examinat și evaluat dosarul agentului economic BEE TRUCK SRL,  cu domeniul de activitate creșterea altor specii de animale (Albine).
Conform Planului de afaceri evaluat în cadrul ședinței, unitatea economică preconizează de a procura o maşină de ambalat miere la plic. Drept rezultat va fi creat un loc de muncă în mediul rural la funcția de operator/operatoare la automatul de ambalare a produselor în pachete și peliculă.
Ședința Comitetului de evaluare s-a finalizat cu aprobarea Planului de afaceri și luarea deciziei privind acordarea subvenției.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
EoktmHBgvYOZQTX
2022-11-26 18:52:25
VQUADZCnRgq
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Un nou agent economic va beneficia de subvenții conform art. 40 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta