Harta site-ului
Ajutor
Un grup de elevi ai liceului Grigoriopol au participat la ateliere de lucru cu semeni din România
Un grup de elevi ai liceului Grigoriopol au participat la ateliere de lucru cu semeni din România

Proiectul educativ cu nume semnificativ la limba franceză, "Entre nous, les jeunes" („Între noi, tinerii”), a fost puntea de legătură între elevii din IP Liceul Teoretic ”Ştefan cel Mare şi Sfânt" Grigoriopol și elevii de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Bacău, România.
Grupul de elevi din instituția noastră a fost invitat de către școala parteneră să facă o vizită culturală în cadrul proiectului.
Vizita dată a fost o oportunitate grandioasă în care elevii au participat la ateliere de lucru în limba franceză și română, au vizitat locurile frumoase din oraș, au făcut cunoștință cu patrimoniul cultural al localității, au împărtășit experiențe din viața lor de elevi și cetățeni ai două țări ce au strămoși comuni și cultură asemănătoare și nu în ultimul rând, au stabilit noi relații de prietenie. Fiecare clipă fiind valorificată la maximum lăsând o urmă adâncă în inimile participanților. Pentru clipele frumoase transmitem alese mulțumiri doamnei Sonia Dumitrascu, profesor coordonator al grupului de elevi de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, școlii gazdă pentru buna organizare și desfășurare a evenimentului și nu în ultimul rând, liceenilor alecsandrieni pentru atitudine și emoțiile pe care le-au împărtășit cu noi.
Cuvinte de gratitudine și recunoștință administrației liceului, colegilor profesori și părinților care au susținut plecarea grupului de elevi.
Snejana BERZAN, profesor coordonator al grupului de elevi,
Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare și Sfânt”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un grup de elevi ai liceului Grigoriopol au participat la ateliere de lucru cu semeni din România - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta