Harta site-ului
Ajutor
Totalizarea Tîrgului locurilor de muncă organizat la Coşniţa
Totalizarea Tîrgului locurilor de muncă organizat la Coşniţa

La data de 19.05.2016 AOFM Dubăsari a organizat Tîrgul Locurilor de Muncă , la care au participat 11 agenţi economici din raionul Dubăsari şi un agent economic din municipiul Chişinău, evenimentul fiind desfăşurat în incinta Primăriei Coşniţa.
La această întrunire au fost invitaţi reprezentanţi ai Consiliului Raional, Direcției Agricultură si Cadastru, Sindicatele și Direcția Economie, Buget si Finanţe, Inspectoratul Muncii, reprezentanţii APL de nivelul I. Scopul tîrgului a fost dezvoltarea și stabilirea de noi parteneriate pe piața muncii, identificarea locurilor de muncă libere și sporirea nivelului de angajare a șomerilor în cîmpul muncii, acordarea de informaţii privind piaţa forţei de muncă şi evoluţia ocupaţiilor din teritoriu, precum şi negocierea în direct cu agenții economici.
În cadrul Tîrgului au fost prezentate locuri de muncă din diverse domenii de activitate precum comerţ, agricultură, sănătate şi asistenţă socială, administraţie publică, industria prelucrătoare a materiei, fiind prezentate 77 locuri de muncă vacante. Un interes deosebit s-a manifestat faţă de locurile de muncă prezentate de SRL “Introscop”, fiind selectate 10 persoane pentru angajare. Toţi participanţii au avut ocazia să discute cu angajatorii despre condiţiile de ocupare a locurilor vacante declarate, iar pe de altă parte, angajatorii au avut prilejul să-i selecteze pe cei mai buni, la eveniment participînd 102 șomeri aflaţi în căutarea locului de muncă.
Invitaţii si agenţii economici au accentuat importanţa organizării Tîrgurilor Locurilor de Muncă, care au un impact pozitiv asupra nivelului de angajare, avînd ca obiectiv recrutarea personalului necesar potrivit ofertelor de muncă disponibile.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Totalizarea Tîrgului locurilor de muncă organizat la Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta