Harta site-ului
Ajutor
Tinerii antreprenori pot beneficia de încă un program de finanțare
Tinerii antreprenori pot beneficia de încă un program de finanțare

Tinerii antreprenori pot beneficia de încă un program de finanțare - IFAD VI
Pentru anul curent, suma creditului s-a majorat până la 700.000 lei, dintre care 40% este grant.
Proiectele de finanțare oferite prin Programul Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI) sunt destinate tinerilor întreprinzători din mediul urban și rural.
Astfel, suma maximă a unui proiect oferit prin IFAD este de 700.000 lei, dintre care 280.00 lei este grant (40%). Scopul programului IFAD VI este de a dezvolta economia țării prin potențialul deținut de către tinerii antreprenori.
În cadrul programului IFAD VI sunt finanţate întreprinderile active în domeniul agriculturii și ce practică acțiuni de recoltare, păstrare fructelor / legumelor (în teren protejat şi câmp deschis), producerea mărfurilor de origine animală (inclusiv procurarea animalelor de prăsilă), a echipamentului şi utilajelor pentru dezvoltarea fermei, sortarea, procesarea şi ambalarea produselor agricole, construcţia halelor de depozitare şi păstrare la rece a produselor agricole, activităţi neagricole.
Pentru anul 2017, finanțarea prin IFAD VI cu porțiunea de grant poate fi obținută în mod repetat de către întreprinderile care, anterior, au beneficiat de proiectele IFAD V, PNAET, PARE 1+1. Această posibilitate este valabilă pentru tinerii antreprenori care intenționează să-și extindă la o altă etapă afacerea anterior finanţată – de la producere la procesare/ sortare/ împachetare/ marketing.

Pentru mai multe detalii : Tel.: (+373 22) 22 50 46; (+373 22) 21 00 56 sau pagina web: www.ifad.md

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Tinerii antreprenori pot beneficia de încă un program de finanțare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta