Harta site-ului
Ajutor
Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion pe ordinea de zi
Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion pe ordinea de zi

Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion este pe ordinea de zi a Conducerii raionului. Astfel, marți, 12 martie 2019, ora 14:00 în sala mare de ședințe a Consiliului raional a avut loc ședința Comisiei privind modul de calcul, repartizare, utilizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere, care a fost prezidată de către dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului.
În cadrul ședinței s-au examinat documentele prezentate pentru achitarea cheltuielilor pentru 30 kw de energie electrică și energie termică (1 m3 de lemne și o tonă de cărbuni) pentru trimestrul I al anului 2019. Conform Regulamentului cu privire la modul de calcul, repartizare, utilizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.802 din 29.10.2015, facilitățile financiare respective se acordă tinerilor specialiști care activează 3 ani în cadrul instituțiilor de învățământ, prin repartizare de către Ministerul Educației.
În urma examinării dosarelor celor 5 tineri specialiști din raion și efectuării calculelor necesare pentru achitarea cheltuielilor consumului de energie electrică și energie termică, s-a decis repartizarea mijloacelor financiare în mărime de 16759,50 lei. Documentele de plată necesare pentru achitarea plăților respective, vor fi perfectate de către Serviciul management financiar și al patrimoniului, Direcția învățământ general Dubăsari. Ținem să specificăm că Comisia privind modul de calcul, repartizare, utilizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere se întrunește trimestrial în ședință ordinară de lucru pentru aprobarea listelor tinerilor specialiști ce beneficiază de îndemnizațiile transferate cu destinație specială de la bugetul de Stat la bugetul UAT de  nivelul II.
 

Alexandra VATAV,
specialist principal în domeniul resurse umane

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion pe ordinea de zi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta