Harta site-ului
Ajutor
Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion pe ordinea de zi
Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion pe ordinea de zi

Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion este pe ordinea de zi a Conducerii raionului. Astfel, joi, 07 iunie 2018, ora 15:00 în sala mare de ședințe a Consiliului raional a avut loc ședința Comisiei privind modul de calcul, repartizare, utilizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere.
În cadrul ședinței s-au examinat documentele prezentate pentru achitarea cheltuielilor a 30 kw de energie electrică pentru trimestrul II al anului 2018. Conform Regulamentului cu privire la modul de calcul, repartizare, utilizare și evidență a transferurilor cu destinație specială pentru susținerea cadrelor didactice tinere, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.802 din 29.10.2015, facilitățile financiare respective se acordă tinerilor specialiști care activează 3 ani în cadrul instituțiilor de învățământ, prin repartizare de către Ministerul Educației.
Totodată, ținem să specificăm că conform repartizării de către Ministerul Educației a 7 absolvenți, pentru a se încadra în instituțiile din raion s-au prezentat doar 2 tineri specialiști, cărora le-au fost aprobate transferurile îndemnizației tranșa II, care se achită la la expirarea unui an de activitate în funcție conform pct.7 din Anexa Hotărârii de Guvern nr.802 din 29.10.2015. 
În urma examinării dosarelor celor 6 tineri specialiști din raion și efectuării calculelor necesare pentru achitarea cheltuielilor pentru consumul de energie electrică și energie termică, s-a decis repartizarea mijloacelor financiare în mărime de 31144,80 lei. Documentele de plată necesare pentru achitarea plăților respective, vor fi perfectate de către Serviciul management financiar și al patrimoniului, Direcția învățământ general Dubăsari.
 

Alexandra VATAV,
specialist principal în probleme resurse umane

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Susținerea tinerilor specialiști din instituțiile de învățământ din raion pe ordinea de zi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta