Harta site-ului
Ajutor
Survine primul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare!
Survine primul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare!

Direcția deservire fiscală Dubăsari (DDF Dubăsari) reaminteşte tuturor contribuabililor - subiecţi ai impunerii cu impozitele funciar şi pe bunurile imobiliare despre faptul că 15 august este ultima zi în care aceştia pot achita prima parte din suma impozitului calculat pentru anul 2017. În acest sens atenţionăm contribuabilii asupra faptului că nerespectarea termenelor de achitare determină aplicarea penalităţii  care constituie pentru anul curent 0,0383% din suma impozitului care urmează a fi achitat, calculată pentru fiecare zi de întârziere.
În cazul apariţiei întrebărilor sau a unor neclarităţi privind calculul, modul de achitare şi alte aspecte ce ţin de impozitele pe bunurile imobiliare şi funciar, contribuabilii se pot adresa la DDF Dubăsari, la numerele de telefoane 0248/52-791, 0248/52-030, 0 248/52-792 şi la Serviciile de colectare a impozitelor şi taxelor locale din cadrul primăriilor în raza de administrare a cărora se află obiectele impunerii.
Totodată, pentru a primi consultaţii, contribuabilii pot apela gratuit şi specialiştii Serviciului Fiscal de Stat, la numărul de telefon: 0-8000-1525.
 
Direcţia deservire fiscală Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Survine primul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta