Harta site-ului
Ajutor
Survine primul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare!
Survine primul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare!

Inspectoratul Fiscal de Stat pe raionul Dubăsari reaminteşte tuturor contribuabililor - subiecţi ai impunerii cu impozitele funciar şi pe bunurile imobiliare despre faptul că 15 august este ultima zi în care aceştia pot achita prima parte din suma impozitului calculat pentru anul 2016. În acest sens atenţionăm contribuabilii asupra faptului că nerespectarea termenelor de achitare determină aplicarea penalităţii  care constituie pentru anul curent 0,0683% din suma impozitului care urmează a fi achitat, calculată pentru fiecare zi de întîrziere.
În cazul apariţiei întrebărilor sau unor neclarităţi privind calculul, modul de achitare şi alte aspecte ce ţin de impozitele pe bunurile imobiliare şi funciar, contribuabilii se pot adresa la IFS Dubăsari, la numerele de telefoane 0248/52791, 0248/52030, 0 248/52792 şi la Serviciile de colectare a impozitelor şi taxelor locale din cadrul primăriilor în raza de administrare a cărora se află obiectele impunerii.
Totodată, pentru a primi consultaţii, contribuabilii pot apela gratuit şi specialiştii Secţiei de asistenţă a contribuabililor din cadrul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, la numărul de telefon: 0-8000-1525.
 
Direcţia administrare fiscală
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Survine primul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta