Harta site-ului
Ajutor
Succesul prin istorie mică: Cursurile de bucătar și stagierea la angajator – o șansă de a obține un loc de muncă la nivelul așteptărilor.
Succesul prin istorie mică: Cursurile de bucătar și stagierea la angajator – o șansă de a obține un loc de muncă la nivelul așteptărilor.

Dna Hangan Tatiana, la vârsta de 50 de ani, a acceptat o provocare de-a merge la un curs de formare profesională oferit de către Direcția Ocuparea Forței de Muncă Dubăsari.
Cursul gratuit de bucătar i-a oferit posibilitate să însușească meseria la nivelul așteptărilor, iar pentru perioada cursului doamna a fost asigurată cu bursă lunară, cheltuieli de transport și gazdă.
După finisarea cursului de bucătar, Direcția Dubăsari s-a implicat la antrenarea dnei Hangan T. în măsura de stagiere profesională oferită gratuit drept suport persoanelor pentru a dezvolta abilitățile teoretice la restaurantul ”La Popas”.
Astfel, dna Tatiana are încredere totală că urmează să fie angajată ulterior stagiului profesional la acest angajator, și mai mult,  și-a găsit sprijin și prieteni în colectivul restaurantului, iar ”suportul a fot unul enorm din partea serviciului de ocupare din teritoriu căruia îi mulțumește”.
- Cursurile sunt GRATUITE și durează de la 1-7 luni, în dependență de profesie/meserie în urma cărora îți poți urma cariera în acest domeniu, iar reprezentanții Subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă te vor ajuta să te angajezi după absolvire.
- Cursanții beneficiază de: bursă lunară (1367,39 lei), acoperirea cheltuielilor de cazare (maxim 1823,18 lei) și de transport (conform tarifelor stabilite sau maxim 1823,18 lei).
- Persoanele care nu au experiență profesională se pot adresa la subdiviziunile Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) (https://anofm.md/ro/subdiviziuni) pentru a beneficia de stagiu profesional, cu o durată de până la 4 luni, în scopul dobândirii abilităților practice.
- ANOFM deține cea mai mare bază de date de companii și oferte de muncă și te poate ghida spre cea mai bună alegere de profesie și un loc de muncă.
Pentru mai multe informații despre cursuri accesează: https://cutt.ly/aJhTRD2  sau telefonează la Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000 (apel gratuit).
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Succesul prin istorie mică: Cursurile de bucătar și stagierea la angajator – o șansă de a obține un loc de muncă la nivelul așteptărilor. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta