Harta site-ului
Ajutor
STOFM Dubăsari implementează prevederile art.40 din Legea 105/2018 privind susținerea proiectelor de inițiative locale
STOFM Dubăsari implementează prevederile art.40 din Legea 105/2018 privind susținerea proiectelor de inițiative locale

La data de 28.04.2021 a avut loc ședinta Comitetului de evaluare în cadrul căreia s-a examinat Dosarul și Planul de afaceri depus de agentul economic SRL Vila Dorrului la subdiviziunea teritorială de ocupare a forței de muncă. Planul de afaceri a fost evaluat de membrii comisiei de evaluare în baza unei Grile de evaluare, care drept rezultat a obținut acordul privind realizarea investiției și anume procurarea a trei hidrobiciclete.
Această etapa a permis agentului economic de a realiza o investiție de 125000 lei din care 65% (81075lei) find subvenție oferită de STOFM Dubăsari în baza art. 40 din legea 105/2018 privind susținerea proiectelor de inițiative locale iar 35% find cofinanțarea din partea agentului economic. Investiția a permis crearea a 2 locuri de muncă noi în mediul rural care au fost suplinite cu șomerii direcționați de subdiviziunea teritorială de ocupare a forței de muncă.
Aducem sincere felicitări agentului economic SRL Vila Dorului și îi dorim noi oportunități, noi realizări și noi succese în menținerea și dezvoltarea afacerii.
Iar agenților economici din raionul Dubăsari îi îndemnăm să apeleze la serviciile STOFM Dubăsari pentru a beneficia de consulații privind pașii ce trebuie întreprinși pentru a beneficia de subvenții din partea STOFM Dubăsari, plafonul subvenției pentru anul 2021 fiind de  81075 lei. Pentru informații contactaține la nr. 0248-93-360
 

Iașciuc Tatiana, Șef
Secția ocuparea forței de muncă Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

STOFM Dubăsari implementează prevederile art.40 din Legea 105/2018 privind susținerea proiectelor de inițiative locale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta