Harta site-ului
Ajutor
STIMAŢI VETERANI AI MARELUI RĂZBOI PENTRU APĂRAREA PATRIEI ! DRAGI COMPATRIOŢI !
STIMAŢI VETERANI AI MARELUI RĂZBOI PENTRU APĂRAREA PATRIEI ! DRAGI COMPATRIOŢI !

Cu prilejul aniversării a 71 de ani de la Victoria asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei din anii 1941 – 1945, Vă aduc cele mai sincere mulțumiri din partea locuitorilor raionului Dubăsari pentru eroismul, sacrificiul depus și Victoria în acel crîncen și tragic război, care a luat viețile și a distrus destinele a zeci de milioane de oameni din fosta Uniune Sovietică și întreaga Europă.

În pofida timpului ce s-a scurs, nu dispare şi nu se învecheşte memoria despre acest mare eveniment. Vă sunt recunoscător pentru susținerea Dumneavoastră, patriotismul și munca grea pe care ați depus-o de-a lungul anilor pentru restabilirea, creșterea economică a satelor din raionul Dubăsari, educarea copiilor și noii generații. Dumneavoastră ați promovat și ați păstrat Pacea, Prietenia și Buna înțelegere între popoare, fiind un exemplu pentru noi.

Din numele Consiliului raional Dubăsari şi al meu personal, Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Victoriei! Vă doresc sănătate, ani îndelungați, stimă, respect,  atenție din partea celor dragi şi Vă mulţumesc pentru curajul, vitejia şi rezistenţa Dumneavoastră. Memoria despre Marele Război împotriva fascismului, despre Marea Victorie, despre eroismul Dumneavoastră va trăi veşnic!
 
 Cu deosebit respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

STIMAŢI VETERANI AI MARELUI RĂZBOI PENTRU APĂRAREA PATRIEI ! DRAGI COMPATRIOŢI ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta