Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi profesori, părinţi, dragi elevi !
Stimaţi profesori, părinţi, dragi elevi !

Vă aduc sincere felicitări cu începutul unui nou an de studii, început ce ne oferă fericire, împlinire, zîmbete şi bucurii, începînd cu cei mai mici, care păşesc pentru prima dată în lumea cunoştinţelor, şi pînă la cei mai mari, care continuă să acumuleze cunoştinţe pentru a face faţă cerinţelor noi pe care la înaintează viaţa şi comunitatea.
Îmi exprim recunoştinţa pentru truda asiduă pe care o depuneţi dragi profesori, pentru dăruirea, patriotismul şi devotamentul de care daţi dovadă în permanenţă, contribuind la formarea generaţiilor de mîine şi realizînd prin aceasta transformări calitative în procesul de dezvoltare a societăţii.
Consiliului raional Dubăsari în comun cu Direcţia învățămînt general şi în continuare vom depune toate eforturile pentru a susţine instituţiile de învăţămînt, pentru ca copii, tinerii noştri să aibă condiţii bune de a face carte, să obţină o educaţie de calitate şi performantă.
Astăzi merită, de asemenea, cuvinte de mulţumire profesorii care sunt la odihna binemeritată, mulţumindu-le pentru contribuţie la creşterea şi educarea generaţiilor noastre.
Dragi tineri, dragi copii, vă doresc să aveţi un an bun, cu rezultate frumoase care să vă bucure atît pe voi cît şi pe părinţi iar micuţilor ce au păşit în clasa întîi să le fie într-un ceas bun, şi desigur dorinţă de a studia şi a cunoaşte lucruri noi.
 
Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Stimaţi profesori, părinţi, dragi elevi ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta