Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi lucrători din cadrul Direcţiei asistență socială și protecția familiei, Casa Teritorială Asigurări Sociale
Stimaţi lucrători din cadrul Direcţiei asistență socială și protecția familiei, Casa Teritorială Asigurări Sociale

Anual, în a treia dumincă a lunii septembrie, este consemnată sărbătoarea Dumneavoastră profesională. Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniu, ne exprimăm înalta apreciere a activităţii şi a contribuţiei Dumneavoastră pentru protecţia persoanelor care au nevoie de susţinere şi ajutorare.
Această zi, ne oferă posibilitatea de a face o retrospectivă a evoluţiei activităţii noastre pe parcursul unui an, precum şi de a stabili noi sarcini întru asigurarea securităţii sociale şi sporirea nivelului de trai al populaţiei raionului şi al ţării. Vă aducem sincere mulţumiri pentru activitatea nobilă ce o desfăşuraţi, în rezultatul căreia cele mai dezavantajate pături ale societăţii beneficiază de susţinere, sprijin şi asistenţă necesară pentru a depăşi situaţiile de criză din viaţa lor.
În numele Consiliului raional Dubăsari exprimăm recunoştinţă tuturor lucrătorilor, care zilnic dau dovadă de dăruire şi efort deosebit, manifestă competenţă profesională şi operativitate în implementarea reformelor din domeniul protecţiei sociale.
Adresăm cele mai calde şi sincere urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor angajaţilor din domeniu şi fie ca eforturile depuse de Dumneavoastră să fie încununate cu mult succes spre binele oamenilor şi al raionului.
 
 
Cu respect, 

Preşedintele  raionului  Grigore POLICINSCHI
Vicepreşedintele raionului Maria JIMBEI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimaţi lucrători din cadrul Direcţiei asistență socială și protecția familiei, Casa Teritorială Asigurări Sociale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta