Harta site-ului
Ajutor
Stimați locuitori ai satului Coșnița!!!
Stimați locuitori ai satului Coșnița!!!

Hramul satului, din moşi strămoşi, este o sărbătoare tradiţională deosebită.
E ziua, când în casa moldoveanului, primenită şi pregătită cu acest prilej, se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate pe plan familia și profesional, de sănătate şi bunăstare, de o viață și un trai mai bun.
În fiecare an, la data de 08 noiembrie, satul Coșnița îmbracă straie de sărbătoare cu prilejul zilei Hramului localității, zi când creștinii îl slăvesc pe „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”. 
Cu această ocazie deosebită, Conducerea raionului Dubăsari, Consiliul raional Dubăsari, vă adresează cele mai alese urări de bine şi noroc pentru Dumneavoastră cu ocazia sărbătoririi Hramul localității.
Fie ca „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” să aducă în casele Dumneavoastră mereu pacea şi voia bună, să trăiţi numai evenimente frumoase, cum este şi sărbătoarea de astăzi, aducându – Vă cele mai frumoase sentimente în fiecare casă, în fiecare familie, iar această măreață sărbătoare să ne facă pe toţi mai buni la suflet şi mai deschişi unii faţă de alţii, mai receptivi şi mai responsabili faţă de prezentul şi viitorul localității Coșnița dar și a raionului nostru.
Fie ca îngerul păzitor al satului Sfântul Dumitru - să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi belşug, perseverenţă  şi  contribuţie cât mai activă întru prosperarea satului.
  
Cu respect,
Preşedintele raionului dl Grigore Policinschi
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimați locuitori ai satului Coșnița!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta