Harta site-ului
Ajutor
Standardizarea serviciilor de tineret o prioritate a conducerii consiliului raional Dubăsari
Standardizarea serviciilor de tineret o prioritate a conducerii consiliului raional Dubăsari

În conformitate cu prevederile planului de acţiuni privind implementarea Strategiei naţionale de dezvoltare a sectorului de tineret 2020, prioritatea II, obiectivul general 2, obiectivul specific 2.1., Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova lansează procesul de consolidare şi dezvoltare a capacităţilor privind asigurarea calităţii şi eficienţei serviciilor oferite de către instituţiile pentru tineret finanţate de la bugetele locale.
În acest context, din cadrul Consiliului raional Dubăsari va fi delegat un specialist de tineret, care urmează a fi format în domeniul prestării serviciilor de tineret respectînd metodele inovative aplicate în educaţia nonformală. Ulterior , acesta va fi persoană resursă pentru transfer de cunoştinţe şi bune practici din cadrul Direcţiei Cultură şi turism a Consiliului raional Dubăsari. Menţionăm că prima etapă urmează a fi implementată în colaborare cu Institutul de Instruire în Dezvoltare „MileniuM”, în perioada lunilor iunie- noiembrie 2016 şi va include 3 module, care vor fi realizate în conformitate cu Setul European de Competenţe a Formatorului în domeniul tineret. Primul modul îşi ia startul în data de 10 iunie. Le dorim tuturor participanţilor să dezvolte capacităţile sale la maximum şi să vină cu noi idei.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Standardizarea serviciilor de tineret o prioritate a conducerii consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta