Harta site-ului
Ajutor
Spunem ,,NU,, comercializării produselor din tutun și băuturilor alcoolice minorilor
Spunem ,,NU,, comercializării produselor din tutun și băuturilor alcoolice minorilor

Deși legile, care interzic comercializarea către minori a băuturilor spirtoase și tutunului au fost adoptate cu mult timp în urmă, iar agenții economici susțin că cunosc aceste legi și le respectă, minorii continuă să aibă acces la aceste produse. 
Astfel, o dată cu revenirea elevilor din vacanţă, angajații IP Dubăsari, au vizitat toţi agenții economici amplasați în preajma instituțiilor de învățămînt, unde au atenționat ultimii despre prevederile legislației privind comercializarea produselor din tutun şi băuturi alcoolice minorilor, apoi au repartizat avize cu inscripțiile necesare.
Stimați agenți economici, Vă reamintim că:
- una din regulile de bază pentru dumneavoastră este afișarea în spaţiile de comercializare a produselor din tutun şi băuturi alcoolice a unui aviz care să stipuleze „Nu vindem băuturi alcoolice şi ţigări persoanelor sub 18 ani”. Acest lucru se face atît pentru a aduce la cunoștința copiilor tentați să procure produsele interzise, cît și să amintească vânzătorului obligațiunea de a respecta bunul simț.
Stimaţi concetăţeni:
- dacă aţi fost martor unui caz de vânzare a băuturilor sau ţigărilor către minori sau aţi remarcat în locurile de comercializare a produselor respective lipsa avizului care interzice vânzarea produselor alcoolice şi tutun persoanelor sub 18 ani, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 0248-55234; 078870410 sau 902.
 
Ruslan ROTARU,
Inspectoratul de Poliţie Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Spunem ,,NU,, comercializării produselor din tutun și băuturilor alcoolice minorilor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta