Harta site-ului
Ajutor
Spune nu pescuitului ilicit!!!
Spune nu pescuitului ilicit!!!

Astăzi, noaptea, în urma unei razii comune dintre Inspecția pentru protecția mediului Dubăsari și colaboratorii Inspectoratului de Poliție Dubăsari, pe cursul râului Nistru, în regiunea Molovata, au foat depistate 2 persoane care practicau pescuitul ilicit. Prejudiciul cauzat mediului constituie 52210 lei. Dat fiind faptul că una dintre cele două persoane a părăsit locul comiterii faptei, cazul încă se investighează și riscă dosar penal!
N.B! Nerespectarea legislației privind fondul piscicol, pescuitul și piscicultura atrage răspundere în conformitate cu prevederile art. 114 din Codul Contravențional și art. 234 din Codul Penal.
Uneltele de pescuit, mijloacele de transport terestru şi acvatic, alte obiecte utilizate la comiterea încălcării, precum şi peştele şi alte organisme acvatice pescuite în mod ilicit, se ridică.
Uneltele de pescuit, mijloacele de transport terestru şi acvatic, alte obiecte ridicate se păstrează la depozitul Inspectoratului pentru Protecția Mediului şi, în funcţie de hotărârea judecătorească, se confiscă ori se restituie deţinătorului. Uneltele de pescuit interzise se vând unităţilor piscicole ori se distrug.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Spune nu pescuitului ilicit!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta