Harta site-ului
Ajutor
Specialiștii SAP continuă reevaluarea copiilor din raion
Specialiștii SAP continuă reevaluarea copiilor din raion

În început de primăvară specialiștii SAP au realizat o deplasare în s. Molovata, în Liceul teoretic,, Ștefan cel Mare” și grădinița ,,Romanița”.
Elevii, ,care învață conform planului educațional individualizat,  au fost reevaluați de către specialiștii Serviciului de asistență psihopedagogică. Totodată, dna Potoroca Irina, specialist învățământ preuniversitar SAP,  a oferit asistență metodologică cadrului didactic de sprijin din liceu și membrului echipei CMI, cu privire la elaborarea și implementarea PEI, analizându-se și documentația CREI conform nomenclatorului.
În incinta grădiniței, specialistul învățământ preșcolar SAP, dna Lazari Tatiana împreună cu logopedul SAP, dna Ursu Eudochia, au acordat asistență metodologică membrilor Comisiei Multidisciplinare cu privire la realizarea evaluării inițiale a copiilor din instituție și după caz, referirea acestora către evaluarea complexă și multidisciplinară.
Specialiștii SAP țin să ofere asistență metodologică tuturor subiecților implicați în procesul de promovare/implementare a incluziunii școlare și preșcolare (cadre didactice, elevi, părinți), inclusiv la numărul de telefon 024844274.
                                                                                    Nadejda BALTAGA, psiholog SAP

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Specialiștii SAP continuă reevaluarea copiilor din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta