Harta site-ului
Ajutor
Spartachiada raională la Volei între licee
Spartachiada raională la Volei între licee

Sâmbătă, la data de 27 ianuarie curent, a fost desfășurată „Spartachiada raională la Volei”  între juniori și junioare din instituţiile de învăţământ liceale a raionului Dubăsari. Jocurile s-au desfășurat în 3 săli de sport:  Liceului teoretic ,,Ion Creangă" Coșnița, Școala sportivă raională cu sediul în s. Pîrîta și Gim. Pîrîta.
La măsură s-au prezentat toate 7 instituții de învățământ. Conform ofertelor prezentate de fiecare echipă am avut 6 echipe de juniori și 7 echipe de junioare, în total aproximativ 120 elevi şi 13 profesori-antrenori.
Conform regulamentului jocurile s-au petrecut după sistem circular, divizate în două subgrupe juniori şi junioare, arbitrul principal al măsurii fiind dl Vasile Nagalisov. Jocurile la juniori s-au petrecut la şcoala sportivă, iar junioarele la gim. Pîrîta și L.T. Coșnița.
Fiecare echipă în parte a demonstrat de un joc puternic, spectaculos şi prietenos având ca scop de a obţine la maxim victorie. Conform  rezultatelor obţinute locurile s-au adeverit a fi următoarele: la junioare: Locul III – L.T. Vlad Ioviță, profesor de ed. fizică dl Darii Sergiu, Locul II – L.T. Holercani, profesor-antrenor dl Porubin Sergiu, Locul I – L.T. M. Eminescu, profesor de ed. fizică dl Cușnir Ștefan. La juniori: Locul III – L.T. M.Eminescu profesor–antrenor dl Cușnir Ștefan, Locul II – L.T. Holercani, profesor–antrenor Bejan Oleg, Locul I – L.T. „Ion Ceangă” Coșnița, profesor-antrenor dl Nacul Eugen.
Echipele plasate pe primele trei locuri la juniori şi junioare au fost menţionate cu diplome de gradul respectiv şi cu câte o minge de volei. Echipa de arbitri care au deservit jocurile au stabilit cei mai buni jucători la juniori și junioare care, de asemenea, au fost menţionaţi cu diplome de gradul respectiv. La juniori cel mai bun jucător a fost desemnat Moisei Mihai cl. a XI și La Junioare cea mai bună jucătoare a fost desemnată Sandu Adelina cl. a IX, ambii jucători din L.T. Holercani. Aducem mulţumiri șef DÎG, dnei Larisa Braducean, directorului L.T.Coșnița, dlui Tudor Verlan, directorului gimnaziului Pîrîta, dnei Feodora Verlan, directorului şcolii sportive, dlui Vasile Nagalisov pentru implicare şi pregătirea sălii cu tot inventarul necesar, întregului colectiv al Școlii sportive și profesorilor de educaţia fizică pentru buna pregătire a elevilor către competiţii. Pe parcursul întregii măsuri a fost prezentă asistenţa medicală dna Onilov Vera, şcoala sportivă.          
 
 
                                                                              Mihai Iaviţa, Direcția învățământ  general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Spartachiada raională la Volei între licee - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta