Harta site-ului
Ajutor
Sincere felicitări satelor Holercani și Oxentea!
Sincere felicitări satelor Holercani și Oxentea!

Stimați locuitori ai satelor Holercani și Oxentea!
 

Astăzi 22 mai, în ziua de pomenire a Sfântului Nicolae de Vară, când pentru toți locuitorii satelor Holercani și Oxentea este cea mai așteptată și planificată zi “Hramul satului”, permiteți-mi să vă aduc cele mai sincere și cordiale felicitări cu această zi însemnată, să vă urez noroc și sănătate, bunăstare și belșug.
Vă doresc ca această sărbătoare să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi pace, să vă îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea localităţii şi a pamântului drag. În casele Dumneavoastră să domnească mereu voia bună, hărnicia și ospitalitatea!
Felicitări și pentru toți ce care poartă numele Nicolae și Nicoleta! Să aveți multă sănătate, încredere, momente pline de fericire, împliniri în viață, pace sufletească și să vă ocrotească sfinții îngeri!
Fie ca această sărbătoare religioasă să ne călăuzească pașii în viață, să ne facă pe toți mai buni, mai curaţi, mai iertatori şi mai atenţi cu cei din preajmă, iar Sfântul Nicolae să vă vegheze neamul, satul şi familiile şi să vă binecuvânteze în activităţile de zi cu zi.
 
Cu respect,
Grigore FILIPOV
Președintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sincere felicitări satelor Holercani și Oxentea! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta