Harta site-ului
Ajutor
Seminar republican
Seminar republican

Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei a fost gazda seminarului metodologic republican „Continuitatea metodologică a Evaluării Criteriale prin Descriptori în învăţământul primar”, organizat la data de 26 ianuarie 2018, în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.
La seminar au participat experţi în domeniul educaţional, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei, Universităţii Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, şefii Direcţiilor raionale de învăţământ, reprezentanţii organelor locale de specialitate în domeniul învăţământului, cadre manageriale şi didactice, autori de ghiduri și metodologii.
În cadrul evenimentului a avut loc distribuţia festivă a unui set de cărţi-ghiduri, un suport ştiinţifico-metodic, înmânat fiecărei Direcţii de Învăţământ. Suportul metodologic propune recomandări întemeiate pe Codul Educaţiei al Republicii Moldova reper pentru cadrele didactice care activează la clasele I, a II-a, a III-a în vederea asigurării evaluării calitative în contextul metodologiilor privind implementarea evaluării criteriale prin descriptori şi va fi repartizat în instituţiile preuniversitare.
Lilia RUSU,
Specialist în domeniul învățământului primar

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar republican - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta