Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa comună a Ministerului agriculturii şi industriei alimentare
Şedinţa comună a Ministerului agriculturii şi industriei alimentare

Pe data de 15.07.2016 în incinta Ministerului Agricultură şi Industria Alimentară a fost petrecută Şedinţa comună a conducerii Ministerului Agricultură cu şefii de Direcţii raionale Agricultură şi Alimentaţie.
Şedinţa a fost condusă de către viceministru dl Iurie Uşurelu, cu participarea dlui N.Ciubuc Directorul interimar al AIPA, dlui M.Suvac şef Direcţia politici de producţie şi reglementări de calitate a produselor vegetale din cadrul Ministerului.
În contextul desfăşurării şedinţei s-au discutat principalele acţiuni care sunt abordate la momentul actual din domeniul agriculturii. A fost adusă la cunoştinţă de către dl M.Suvac informaţia referitor la mersul lucrărilor de recoltare a culturilor cerealiere din grupa I şi pregătirea pentru recoltarea culturilor din grupa II pe întreg teritoriu Republicii. Dl N.Ciubuc a menţionat despre noile măsuri şi instrumente care vor fi stipulate în Regulamentul de subvenţionare în agricultură pentru anul 2016, procedura de aplicare şi criteriile de eligibilitate a dosarelor, a fost atrasă şi problema referitor la aprobarea cu mare întîrziere a Regulamentului de subvenţionare pentru anul 2016. S-a discutat despre îmbunătăţirea conlucrării între Direcţiile agricultură şi alimentaţie a Autorităţilor publice locale şi Ministerul Agricultuă, precum şi a instituţiilor subordonate Ministerului, impactul calamităţilor naturale din perioada primăvară-vară asupra producătorilor agricoli.
În urma discuţiilor s-a luat decizia privind organizarea trimestrială a şedinţelor cu reprezentanţii Ministerului şi şefii Direcţiilor agricole raionale.
 

Maria DICUSAR
Direcţia agricultură şi cadastru
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa comună a Ministerului agriculturii şi industriei alimentare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta