Harta site-ului
Ajutor
Sedința de lucru în vederea etapelor de implementare a proiectului „Modernizarea serviciilor publice în Liceul Teoretic Holercani”
Sedința de lucru în vederea etapelor de implementare a proiectului „Modernizarea serviciilor publice în Liceul Teoretic Holercani”

Marţi 11 iulie  2017, în incinta Liceului Teoretic  din s. Holercani, s-a desfășurat a 4 ședință de lucru privind documentarea și clarificarea situației  în teren, ce ține de proiectul  pentru  eficiență energetică în clădirea publică, care urmează  a fi finanțată de către Comisia Europeană  în cadrul proiectului Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova.
La ședință au participat: consultantul regional în domeniul Eficiență Energetică , Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova din cadrul  Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei dl Constantin Enciu, sef Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului dna Eudochia  Nicolaev, sef adjunct DCGCDT dna  Zinovia Sîrițanu,  manager energetic raionul Dubăsari dl. Vasile Lozanu,  directorul de liceu dna Tamara Rotari, directorul adjunct al Liceului teoretic dna Angela Sandu.  În cadrul sedinţei  au fost elaborate următoarele documente din proiectul dat; Matricea Cadrului  Logic, Matricea Riscurilor, Planul de implementare a Proiectului și Memorandumul de înțelegere, care urmeaza a fi prezentate managementului GIZ.
Scopul proiectului sus menționat  este oferirea posibilității de micșorare a consumului de energie în clădire prin implementarea a unor măsuri de eficiență energetică, având ca rezultat final reducerea costurilor operațional pentru instituția dată.

 
Vasile LOZANU,
manager energetic DCGCDT

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Sedința de lucru în vederea etapelor de implementare a proiectului „Modernizarea serviciilor publice în Liceul Teoretic Holercani” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta