Harta site-ului
Ajutor
Securitatea la trafic înseamnă viaţă
Securitatea la trafic înseamnă viaţă

Securitatea la trafic înseamnă viaţă
 
Concursul republican în domeniul siguranței rutiere ”Securitatea la trafic înseamnă viață”, etapa raională, s-a desfăşurat la data de 20 aprilie 2017 în incinta Liceului Teoretic Doroţcaia, gazda de mai mulţi ani ai acestui concurs . Evenimentul a fost organizat de către Direcţia învăţământ general în colaborare cu Consiliul rational Dubăsari şi Inspectoratul de Poliţie Dubăsari. 
Ne bucură faptul că la concurs au participat 12 echipe de elevi din instituţiile de învăţământ general din raion şi cu toate că timpul de afară a fost unul nefavorabil deplasarea elevilor a fost fără primejdii.
Ne-a onorat cu prezenţa la concurs dna Maria JIMBEI, vicepreşedintele raionului, dna Larisa BRADUCEAN, şef Direcţie învăţământ general şi dl Sergiu IACOB, şef Poliţie Rutieră care au încurajat elevii cu un mesaj de salut şi au menţionat că doar împreună, elevii, părinţii, cadrele didactice şi reprezentanții Poliției Rutiere, desfăşurând activităţi de educaţie rutieră, pot preveni producerea accidentelor rutiere cu implicarea copiilor  la trafic.
Acesta este şi scopul concursului, dar şi însușirea corectă a regulilor de circulație și verificarea nivelului de pregătire a elevilor la capitolul respectării normelor rutiere în calitatea lor de participanți la traficul rutier. Astfel de activităţi motivează copiii să cunoască regulile de circulaţie şi conduc la un comportament în trafic bazat pe principiile siguranţei rutiere. 
Elevii din Liceul Teoretic Dubăsari, învingătorii etapei locale, vor merge la data de 07 mai 2017 în oraşul Ungheni,  la etapa zonală unde vor concura pentru titlul de cei mai buni tineri agenți ai circulației rutiere.
În acest context îndemnăm elevii ca şi pe viitor  să participe la Concurs pentru a-și demonstra capacităţile, aptitudinile şi nivelul de pregătire în domeniul siguranței rutiere.
 
Svetlana ISAICUL,
şef Secţia management al curriculumului
şi formare profesională continuă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Securitatea la trafic înseamnă viaţă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta