Harta site-ului
Ajutor
Scuarul Consiliului raional Dubăsari a îmbrăcat straie de sărbătoare
Scuarul Consiliului raional Dubăsari a îmbrăcat straie de sărbătoare

Ziua de 19 decembrie, când copiii găsesc în ciuboțele dulciuri de la Sfântul Nicolae, a fost una deosebită. Cum s-a lăsat seara, sub numărătoarea inversă, Președintele raionului Dubăsari, împreună cu copii, părinți, angajați, au aprins luminițele de pe Pomul de Crăciun inaugurat în scuarul Consiliului raional Dubăsari.
Președintele raionului, dl Grigore FILIPOV, a salutat cetățenii, care au venit să se bucure și să fie alături pentru a da startul frumoaselor sărbători de iarnă. ,,Astăzi, dăm start sărbătorilor de iarnă. Vreau să vă felicit pe toți cu sărbătorile care se apropie, să le urez familiilor dumneavostră sănătate, pace și numai voie bună. Până la finele anului au mai rămas zile numerate. Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”.
Cele mai frumoase colinde, poezii, dansuri, care vestesc sosirea iernii, noului an, a Crăciunului au răsunat în cadrul unui concert organizat la Pomul de Crăciun. Micii interpreți, ai grădinițelor din com. Coșnița și s. Pîrîta, care necătând la vremea rece de afară, au încălzit atmosfera.
Feeria și magia sărbătorilor de iarnă s-a făcut pe deplin simțită odată cu prezența la frumosul eveniment a lui Moș Crăciun și nepoțica sa Fulguța.
Sărbătoarea de inaugurare a Pomului de Crăciun s-a încheiat cu cadouri dulci pentru cei mici.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Scuarul Consiliului raional Dubăsari a îmbrăcat straie de sărbătoare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta