Harta site-ului
Ajutor
Scrisoare de mulțumire conducerii raionului Dubăsari și Consilierilor raionali
Scrisoare de mulțumire conducerii raionului Dubăsari și Consilierilor raionali

Din numele primăriei Pîrîta, raionul Dubăsari, și al meu personal, Vă aducem sincere mulțumiri pentru ajutorul acordat și Vă exprimăm întreaga recunoștință, pe care a adus-o Conducerea raionului Dubăsari și consilierii raionali, la întrețierea și extinderea iluminării stradale în s.Pîrîta, pe sectorul de drum, strada Dmitrie Cantemir spre postul vamal, amplasat în preajma satului Pîrîta, precum și pentru sprijinul adus la curățirea rigolelor de pe strada Dmitrie Cantemir, care se aflau într-o stare nesatisfăcătoare și duceau în mod nemijlocit, la deteriorarea învelișului de asfalt, din cauza acumulării murdăriei și a precipitațiilor căzute pe acesta.
Această implicare este foarte apreciată de către administrația publică locală a s.Pîrîta, r-ul Dubăsari, precum și de către locuitorii satului. Vă puteți mândri de faptul că aportul D-voastră, se implementează în tânăra generație și se materializează prin cetățeni cu o conduită excelentă și înaltă responsabilitate civică.
Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi și contăm pe viitor într-o continuă colaborare, întru îmbunătățirea calității și nivelului de viață, a locuitorilor raionului Dubăsari.
 
 
Cu mult respect și profundă recunoștință,
 
Primarul satului Pîrîta                                                                                            Iurie Soltan

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Scrisoare de mulțumire conducerii raionului Dubăsari și Consilierilor raionali - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta