Harta site-ului
Ajutor
Şcoala sportivă raională a organizat turneul intern la K-1
Şcoala sportivă raională a organizat turneul intern la K-1

La data de 2 aprilie 2016, în incinta Şcolii sportive raionale Dubăsari s-a desfăşurat Turneul intern la K-1 între elevii care practică acest gen de sport.
Măsura a avut loc în sala specializată de box şi kickboxing din incinta Casei de cultură Pîrîta. La turneu au participat peste 30 de copii de diferite vîrste din satele Pîrîta, Coşniţa, Doroţcaia şi Pohrebea,care practică sportul dat aproximativ de 2 luni.
Deschiderea evenimentului i-a revenit dlui Vasile Nagalisov, directorul Şcolii sportive, care a felicitat sportivii şi le-a urat succes. Copii sau pregătit de lupte şi au arătat tot ce au învăţat pe parcursul a 2 luni.”Chiar dacă sîntem la început de cale şi în sală a fost cam răcoare, băieţii au arătat lupte foarte spectaculoase. Regula luptei a fost puţin diferită ca de obicei. În runda I am luptat pe regula boxului clasic, fiind atrasă atenţie mai multă în această perioadă. În runda II am folosit şi loviturile de picioare, evitînd loviturile de picior în cap, şi în runda III am combinat toate loviturile din K-1,  inclusiv şi genunchii, fiind evitate traumele”, a menţionat antrenorul Andrian Gherlac.
 La turneu, participanţii au fost onoraţi cu prezenţa dlui Iurie Soltan, primar de Pîrîta, care a susţinut mult reparaţia sălii de sport. La fel aducem mulţumiri dnei Onilov Vera, medicul care a deservit turneul şi a avut grijă de copii; designer-ului nostru Eugen Nicolaev care a lucrat asupra diplomelor pentru participanţi; arbitrilor competiţiei Igor Boşcănean şi Larionov Cristian.
Campioni ai turneului au devenit Artiom Gherlac, Craijdan Răzvan, Tincul Daniel, Luca Bogdan, Covali Ion, Ticau Stanislav, Tataruş Alexandru, Berzan Dumitru, Caraus Denis, Morari Dan, Moiseev Aurel. De asemenea, adresăm felicitări tuturor participanţilor care şi-au demonstrat bărbăţia în luptă şi au trecut cu brio de primul examen. Mulţumim tuturor părinţilor care n-au fost indiferenţi şi au venit să susţină copii la aceasta încercare.
 Andrian GHERLAC,
Antrenor Şcoala sportivă raională

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Hillcap
2022-06-21 06:23:26
darknet market prices Cocorico Market url
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Şcoala sportivă raională a organizat turneul intern la K-1 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta