Harta site-ului
Ajutor
Săptămîna Naţională a Voluntariatului
Săptămîna Naţională a Voluntariatului

În perioada 17–23 octombrie 2016 se va desfășura Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2016 “Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a X-a .
SNV este evenimentul anual naţional de promovare a voluntariatului care mobilizează cel mai mare număr de organizaţii şi cetățeni pentru a promova voluntariatul şi implicarea civică a comunităţii. Evenimentul este inclus în art. 15 pct. (2) lit. a) din Legea Voluntariatului Nr. 121 din 18.06. 2010. Pe parcursul unei săptămâni se realizează de către autorităţi publice, instituţii publice, organizaţii ale societăţii civile și grupuri de inițiativă în parteneriat cu mass-media, business-ul, persoane publice etc. campanii de sensibilizare, dezbateri pe domeniul voluntariat, acţiuni de caritate, acţiuni de salubrizare, şezători, acţiuni de sănătate, instruiri etc. Mai multă informație găsiți în Raportul Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV) 2015șiCalendarul de activități SNV 2015.
Invităm doritorii să se implice cu activități în Săptămâna Națională a Voluntariatului, să descarce Formularul de participare SNV 2016 Dubăsari , să-l completeze şi să-l trimită până pe data de 10 octombrie 2016, pe adresa luminisaicul@gmail.com
Menționăm că activitățile planificate vor fi incluse în Raportul SNV 2016 și în Calendarul de activități SNV 2016 care va fi prezentat mass-mediei locale și naționaleEvenimentul este organizat de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinut prin proiectul „SNV 2016 – Hai în gașca voluntarilor” din cadrul Programului de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.
Pentru mai multe informaţii contactaţi:
Svetlana ISAICUL, Coordonatoare Raională SNV Dubăsari
Specialist-coordonator, metodist, Direcția învățământ general
Consiliul Raional Dubăsari
Tel.: 0248 44 751 sau 068 921 379
E-mail: luminisaicul@gmail.com
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Săptămîna Naţională a Voluntariatului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta