Harta site-ului
Ajutor
Rezultatele Proiectului Energie şi Biomasă în raionul Dubăsari
Rezultatele Proiectului Energie şi Biomasă în raionul Dubăsari

La data de 14 septembrie curent a avut loc seminarul de finalizare a activităţilor ce ţin de Proiectul Energie şi Biomasă. În cadrul proiectului au participat: Tatiana Craciun, specialist superior în mobilizarea comunităţilor, Proiectul Energie şi Biomasă, Nicolaev Ana, specialist principal DEBF, Grigoraş Tatiana specialist principal DEBF, Lozanu Vasile manager energetic, Stratan Ana reprezentant primăria Ustia.
Scopul seminarului a fost prezentarea rezultatelor Proiectului Energie şi Biomasă în raionul Dubăsari, proiecte implimentate în s. Cocieri (grădiniţa de copii)- centrala termică pe biomasă şi s. Ustia (oficiul primăriei) – centrala termică pe biomasă. De asemenea, a fost enunţat rolul comunităţilor la etapa post implimentare a proiectului şi suportul Proiectului Energie şi Biomasă la aceeaşi etapă.
Proiectul îşi propune să contribuie la producerea sigură, competitivă și durabilă a energiei din biomasă, cea mai viabilă şi accesibilă sursă de energie regenerabilă în Republica Moldova. Proiectul Energie şi Biomasă este finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.
 Ana NICOLAEV, specialist principal în probleme de antreprenoriat

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Rezultatele Proiectului Energie şi Biomasă în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta