Harta site-ului
Ajutor
Rezultatele obținute de către Inspectoratul de poliție Dubăsari prezentate în cadrul ședinței de bilanț
Rezultatele obținute de către Inspectoratul de poliție Dubăsari prezentate în cadrul ședinței de bilanț

Astăzi, 12 iulie 2017, în incinta Casei de cultură din s. Ustia, Inspectoratul de poliție Dubăsari a prezentat rezultatele obținute de către serviciile IP pe parcursul I-lui semestru al anului curent. Ședința dată a fost prezidată de către șeful-adjunct al IP Dubăsari, dl Iurie Burciu. De asemenea, la invitația conducerii Inspectoratului de poliție, la ședință au luat parte, Președintele raionului, dl Grigore Policinschi, șef Secție administrație și servicii publice, Iurie Cazac și reprezentantul guvernului în teritoriu,  Angela Platon.
Ordinea de zi a ședinței a constat din prezentarea rapoartelor de activitate, de către șefii serviciilor din cadrul IP Dubăsari  și anume de rezultatele obținute în descoperirea infracțiunilor, profilaxiei individuale și generale, problemele identificate pe parcursul desfășurării unor activități și căile de soluționare într-un termen restrâns a acestora etc.
Inspectoratul de poliție Dubăsari, pe parcursul I-lui semestru al anului 2017 și-a consolidat capacitățile instituționale la realizarea strategiilor promovate în vederea apărării vieții, sănătății, onoarei și demnității, drepturilor și libertăților cetățenilor.
Necătând la rezultatele frumoase obținute de către efectivul inspectoratului, în diminuarea numărului infracțiunilor în teritoriul raionului, care sunt în descreștere comparativ cu anul 2016, își propune spre realizare un șir de obiective: organizarea în continuare a companiilor de informare și sensibilizare a comunității, privind regulile de asigurare a securității personale și a bunurilor proprii, condamnarea comportamentului deviant și răspunderea care survine odată cu încălcarea legislației în vigoare, organizarea și desfășurarea de comun cu APL, întruniri cu cetățenii, etc.
Dl Președinte a salutat prezența angajaților remarcând eforturile depuse pentru obținerea rezultatelor prezentate în raport și venind cu unele recomandări față de polițiști de a păstra și în continuare conlucrarea cu administrațiile publice locale, cu serviciile desconcentrate și descentralizate  din teritoriu, de a face tot posibilul ca indicile de descoperire a infracțiunilor să fie în creștere și desigur a felicitat toți colaboratorii IP cu aceste rezultate frumoase obținute în urma lucrului și efortului depus. ,,Nu-mi rămâne decât să vă doresc și în continuare să vă păstrați verticalitatea, patriotismul și desigur creșterea încrederii cetățenilor pentru dumneavoastră- angajați ai poliției”.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Rezultatele obținute de către Inspectoratul de poliție Dubăsari prezentate în cadrul ședinței de bilanț - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta